Vår affärsidé

Golf ska handla om kvaliteten på ditt spel. Inte storleken på din plånbok!

Vi startade Hitpin för att göra golf tillgängligt för alla golfare* i världen. Vi drivs av göra golf till en sport för alla och inspirera människor att röra på sig och spela mer. *Om du slår på bollen är du en golfare.

Om Hitpin

Som ung golfare drömde jag om att ha råd att spela Titleist Balata. En premium golfboll som gav spelarna på golftouren möjlighet att ‘bita’ bollen vid pinnen på ett fantastiskt sätt. Men oh så dyrt det var. Jag fick nöja mig med billigare och sämre golfbollar. Känslan av att inte ha råd med en tourboll har dröjt sig kvar. Nu, många år senare, kände jag att det här kan jag ändra på! Jag bestämde mig för att starta Hitpin Golf och designa en premium golfbollar med samma kvalitet och prestanda som de bästa golfbollarna på marknaden - men till ett pris som gör att alla spelare, oavsett bakgrund och plånbok, har råd att spela riktigt bra golfboll.

Johan Ronnestam - Grundare Hitpin Golf


Vi älskar golf!

Berätta om Hitpin

Sport handlar om gemenskap och glädje. Att delta borde inte handla om storleken på din plånbok. Golf är inte annorlunda. Att spela en runda golf med människor du tycker om borde vara en rättighet för alla.

Håller du med? Berätta gärna för dina vänner om Hitpin. På det sättet blir det lättare för oss att fortsätta erbjuda billigare golfbollar till golfare oavsett bakgrund och plånbok.

Hitpin Golfbollar

Premium golfbollar för alla!

Vi uppfyller vår vision om att göra golf tillgängligt för alla golfare i världen.: 1. Vi använder inga mellanhänder. 2. Vi säljer våra golfbollar bara på internet. 3. Vi skickar hem bollarna direkt till dig. 4. Vi ger dig bästa möjliga pris. 5. Vi kompromissar aldrig på kvalitet!