Vanliga frågor och svar

Vi får många mail med frågor om Hitpins golfbollar och andra produkter. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och svaren.

Vi skickar produkten till dig från vårt mellanlager i Sverige. Inom Sverige kommer produkten inom 1-3 dagar beroende på vilken tid på dagen du lägger din order. Utanför Sveriges gränser tar det mellan 3-7 dagar beroende på vilken tid på dagen du lagt din order.

Så snart du lagt din order erhåller du ett email med bekräftelse och mer information om din beställning.

Om vi inte hunnit skicka iväg din order kan vi enkelt ändra din adress. Skicka omgående ett meddelande till info@hitpin.com

Ja, våra golfbollar är godkända och testade av R&A.

Ja, vi använder Soft Cast Urethane Elastomer and Surlyn från DuPont precis som de andra stora tillverkarna.

Vår vision är att erbjuda så prisvärda golfprodukter och golfbollar som möjligt. Vi använder oss inte av några mellanhänder när vi producerar bollar och säljer via Internet direkt till dig som kund. På så sätt kan vi erbjuda dig det bästa möjliga priset för bästa möjliga produkt.

Vi har utvecklat (designade ut utvecklade i Sverige) tre olika typer av golfbollar av högsta kvalitet. Vår 4-lagers boll, Hitpin Pro F1+ håller samma höga kvalitet som andra tourbollar på marknaden. Alla våra bollar har testats i professionell mätutrustning av oberoende golfspelare i olika handicapklasser. Samtliga Hitpinbollar är jämförbara med motsvarande golfbollar från etablerade golfbollstillverkare.

Det beror helt på sin spelstil och vilken typ av boll du gillar att spela idag. Vi har tre bollmodeller som passar olika speltyper och handicapgrupper. Besök våra shop för att läsa om de olika bollarna eller gör vårt bolltest för att ta reda på vilken boll du skulle kunna spela.

Om vi skulle ge dig en snabb rekommendation så lyder den:

Handicap 30-54: Hitpin Supersonic

Handicap 20-30: Hitpin Tour Titan Soft

Handicap < 20: Hitpin Pro F1+ eller Hitpin Pro F1

Eller så kan man säga:

Vill du ha en hård boll 2-lagers som rullar långt och ger dig extra längd: Hitpin Supersonic.

Vill du ha en 3-lagers boll, som flyger långt och stabilt: Hitpin Tour Titan Soft.

Vill du ha en 4-lagers boll som motsvarar Titleist Pro V1x, TaylorMade TP5, Bridgestone Tour-B, Vice Pro Plus eller liknande: Då ska du välja Hitpin Pro F1+.

I slutändan är det du som väljer. Alla tycker olika och du bör först och främst spela en boll som känns bra för just dig. Besök vår shop och läs mer om Hitpins bollar.

För att vi ska kunna ge dig så bra pris som möjligt, kan vi tyvärr inte erbjuda dig köp av 3-pack. I dagsläget är minsta möjliga order ett dussin bollar. Om du köper för mer än 1000 sek så bjuder vi på frakten.

Ja det går fint. Vi erbjuder Logobollar från beställningar om 12 dussin.


Play legendary number 59

Every Pro F1+ and Tour Titan Soft packs a ball numbered 59

Köp Hitpin Golfbollar